Gabių mokinių ir juos ruošusių mokytojų apdovanojimų šventė

Gruodžio 19 d. progimnazijoje vyko gabių mokinių ir juos ruošusių mokytojų apdovanojimų šventė. Šventėje dalyvavo Kėdainių rajono savivaldybės meras Valentinas Tamulis ir švietimo skyriaus vedėja Vilma Dobrovolskienė, kurie pagerbė gabius mūsų progimnazijos mokinius ir jų mokytojus, pasiekusius aukštų rezultatų rajono ir respublikiniuose konkursuose, olimpiadose ir čempionatuose.

Progimnazijos bendruomenė džiaugiasi ir didžiuojasi puikiais mūsų progimnazijos 2022 metų mokinių pasiekimais ir jų iniciatyviais mokytojais. Šventėje muzikiniai sveikinimai skambėjo aukštus rezultatus pasiekusiems mokiniams ir mokytojams: K. Volkvičiui (7–8 klasių nacionalinė geografijos olimpiada, mokytoja Š. Krištanavičiūtė), S. Jakovlevai (Lietuvos mokinių technologijų olimpiada, mokytoja L. Pravackienė,), G. Lapinskaitei (respublikinis 7–8 klasių mokinių oratorių anglų kalba konkursas, mokytoja J. Ramanauskienė), S. Pečiuliui ir V. Žukauskui (informatikos ir informatinio mąstymo konkursas „Bebras“, mokytojos A. Gailiūnienė ir D. Tumėnienė), G. Grigaliūnaitei, D. Grigaliūnaitei ir S. Bakanovaitei (Lietuvos Kiokušin karatė vaikų čempionatas, sporto treneris V. Rudelis).

Mieli mokytojai ir mokiniai, jūsų pasiekimai – tai dovanos, kurias padovanojote progimnazijai ir mūsų kraštui. Jūsų sėkmė yra ne tik šios mokyklos, mokytojų, jūsų šeimų sėkmė – tai visos Lietuvos sėkmė.